Közösség

Jesus Caritas imaközösségek elindulását szeretnénk elősegíteni honlapunk révén. Imacsoportok elindulása várható a következő helyszíneken, ahol ismereteink szerint található legalább egy olyan érdeklődő személy, család vagy egyházmegyés pap, akik Károly testvér nyomán törekszenek élni a názáreti lelkiséget saját körülményeik között:

Budapest, Székesfehérvár, Tata, Szeged, Boldogkőváralja.

A Jézus Kistestvérei Női Szerzetes Közösség havi programjai Budapest, IX. ker. Márton utca 1/B. alatti testvériségben ill. Vasadon,az Ifjúság útja 16. alatti katolikus kápolnában vannak, télen leggyakrabban egy budapesti alkalmi helyszínen. 

Érdeklődni lehet
Jézus Kistestvérei: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel: 06-1-359-9755
Medgyessy László: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel: 06-30-610-8295

Ha valamelyik fenti településhez közel lakik és szeretné megismerni az ott élő testvért, aki(k) e lelkiségben éli hitét, kérem, jelentkezzen a következő elérhetőségen és segítünk, hogy a találkozás létrejöjjön és esetleg egy imacsoport is elindulhasson ott Önökkel.

Ha pedig (meg)ismer másokat, akik szintén Foucauld atya lelkiségét ismerik, szeretik, élik és érdeklődnek iránta, kérem, jelezze itt, hogy kapcsolatba léphessünk vele ill. más érdeklődőkkel összeismertethessük. Természetesen mindez csak a résztvevők beleegyezésével fog történni.

Mindkét esetben írjon vagy telefonáljon:
Medgyessy László: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel: 06-30-610-8295

A közvetítés nyomán további segítséget is adunk személyesen és a honlap révén a lelkiséggel és imacsoporttal kapcsolatban!

Szeretettel várjuk jelentkezésüket!